Έναρξη Λειτουργίας Π.Φ.Λ. Α.Π.Θ.

2013-10-30 17:11

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης προς τους φοιτητές  ξεκινάει η λειτουργίας της την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013. Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΦΛ  κατάφερε να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του ΑΠΘ. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά η ΠΦΛ:

  1. Θα παρέχει καθημερινά, εκτός του μεσημβρινού και βραδινού γεύματος και πρωινό, από 8:00 έως και 9:30.
  2. Σε κάθε γεύμα θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία διαφορετικά πιάτα.
  3. Θα λειτουργεί τα βράδια του Σαββάτου και της Κυριακής, με στόχο να καλυφθούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι ανάγκες σίτισης των φοιτητών.

 Είναι χρέος όλων μας, καθηγητών και φοιτητών, να συμβάλουμε στην προσπάθεια διαφύλαξης του δημόσιου χαρακτήρα της ΠΦΛ και του κύριου ρόλου της, που είναι η δωρεάν σίτιση των φοιτητών του ΑΠΘ με γεύματα υψηλής και ελεγμένης ποιότητας. Στην προσπάθεια αυτή, όπως κάθε χρόνο, είναι απαραίτητο να καταγραφεί ο ακριβής αριθμός των φοιτητών του ΑΠΘ που επιθυμούν να σιτίζονται στη λέσχη, διότι με βάση αυτόν τον αριθμό καθορίζεται το ύψος της χρηματοδότησης από το Υπουργείο. Καλούνται όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να σιτίζονται στη Λέσχη να υποβάλουν αίτηση στο Γραφείο Σίτισης, στην ΠΦΛ (Γραφείο 63, 1ος όροφος), προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.