Τέσσερις Υποτροφίες από την ΜΚΟ ΄΄Equal Society΄΄

2014-07-01 13:17

Το ΔΙ.ΠΑ.Ε. ανακοινώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, τέσσερις πλήρεις υποτροφίες από οικονομικά ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Η συγκεκριμένη προσφορά παρέχεται σε συνεργασία με τη μη κυβερνητική οργάνωση «Equal Society", τέσσερις πλήρεις υποτροφίες για οποιοδήποτε πρόγραμμα στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για μια συγκεκριμένη υποτροφία πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο της αίτησης της Equal Society & το έντυπο της αίτησης ΔΙ.ΠΑ.Ε., η οποία παρέχεται στην ιστοσελίδα Equal Society. Αμφότερες οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβάλλονται στην Equal Society .

Περισσότερες πληροφορίες και το έντυπο της αίτησης μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://spoudazo.equalsociety.gr/index.php/el/home/item/184

Η νέα ημερομηνία λήξης της προθεσμίας για την υποτροφιών εφαρμογής είναι οι 15 χιλ. από Ιούλιο 2014 .

 

EqualSociety

 

Η ΜΚΟ Equal Society - Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών, έχοντας ως κύρια αποστολή την προώθηση της ισότητας στην εκπαίδευση και την αγορά εργασίας και την καταπολέμηση της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού και της ανεργίας, υποστηρίζει το δυναμικό της εκπαίδευσης για οικονομικά ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με την εφαρμογή του προγράμματος «Μελέτη με Υποτροφία ". Το πρόγραμμα τρέχει υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.


Πηγή: http://www.ihu.edu.gr