2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Επιστημόνων

2014-11-27 16:39

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 2ο Πανελλήνιο Forum Νέων Επιστημόνων της ΕΕΒΜΒ  που θα διεξαχθεί στις 27 Νοεμβρίου 2014 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το οποίο θα είναι δορυφορικό του 65ου Συνεδρίου της ΕΕΒΜΒ (28-30 Νοεμβρίου 2014, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης).
Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης  διοργάνωσης του 1ου Πανελλήνιου Forum Νέων Επιστημόνων στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Αθήνα 2013), φέτος στη δεύτερη χρονιά υλοποίησης του θα δοθεί για ακόμη μια φορά η μοναδική δυνατότητα στους νέους επιστήμονες να γνωριστούν, να παρουσιάσουν ερευνητικά αποτελέσματα και να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες και προβληματισμούς. Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα μέσα στο πιεσμένο πρόγραμμα του Forum.
Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες να δηλώσουν συμμετοχή. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μέλη της ΕΕΒΜΒ, να μην ξεπερνούν την ηλικία των 30 χρόνων και να έχουν υποβάλει αίτηση για αναρτημένη εργασία στο 65ο Συνέδριο της ΕΕΒΜΒ.
Στο Forum θα παρουσιαστούν 100 αναρτημένες εργασίες και κατόπιν αξιολόγησης θα απονεμηθεί, σε ορισμένο αριθμό εκ των οποίων, υποτροφία εγγραφής στο κεντρικό Συνέδριο της ΕΕΒΜΒ. Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά και σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στη Θεσσαλονίκη στις 27 Νοεμβρίου 2014 .

 

Πηγή: www.eebmb2014.gr/07.forum.html