Δημιουργία Διαφημιστικής Καμπάνιας της Επιχείρησης

2014-06-06 19:36

Η υψηλή επισκεψιμότητα της επιχείρησης σας με στόχο την προσέλκυση των υποψηφίων πελατών αποτελεί μέριμνα του ομίλου. Οι συνεργάτες είναι σε θέση να βελτιστοποιήσουν την παλιά σας ιστοσελίδα με σκοπό την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας της, μέσα από έναν μοντέρνο σχεδιασμό. Παράλληλα, διαθέτουν την κατάλληλη εμπειρία, ώστε να προβάλλουν την επιχείρηση σας σε δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης διαδικτύου, όπως google, yahoo, bing. Επίσης, είναι σε θέση να ενισχύσουν την προβολή τους μέσω των κοινωνικών δικτύων, όχι μόνο αναλαμβάνοντας τη δημιουργία αλλά και τη διαχείριση σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, όπως facebook, twitter.

Η διαφημιστική προβολή της επιχείρησης σας στην πιο δημοφιλή μηχανή αναζήτησης (google adwords), αποτελεί πρόκληση για τον όμιλο. Αναλαμβάνεται η δημιουργία της διαφημιστικής σας καμπάνιας, καθώς και η διαχείρισης της, από εξειδικευμένους συνεργάτες, με πολύχρονη εμπειρία. Ο όμιλος αποτελεί την καλύτερη λύση προώθησης της επιχείρησης σας, αναζητώντας τις καλύτερες λύσεις ανάπτυξης της στο διαδίκτυο, με όσο το δυνατό χαμηλότερο κόστος.

Συγκεκριμένα, η οριοθέτηση των κατάλληλων στρατηγικών της διαφημιστικής σας καμπάνιας στα google adwords, στηρίζεται στην εύρεση των κατάλληλων λέξεων - κλειδιών, σε συνδυασμό με την επιλογή του κατάλληλου μηνιαίου προυπολογισμού (budget). Παράλληλα, παρέχεται η σύνδεση της καμπάνιας σας με συνδέσμους ανταλλαγής (backlinks), αλλά και η εμφάνιση της σε δημοφιλείς ιστοσελίδες, με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητα της. Η συνεχής παρακολούθηση και βελτίωση της διαφημιστικής σας καμπάνιας αποτελεί για τους συνεργάτες του ομίλου κίνητρο, με στόχο την άνοδο της στις υψηλότερες θέσεις εμφανίσεων στα αποτελέσματα αναζήτησης. Αποτέλεσμα της αύξησης της αποδοτικότητας της διαφημιστικής σας προβολής είναι η υπεροχή της επιχείρησης σας, έναντι των ανταγωνιστικών εταιρειών, με συνέπεια την αύξηση του κέρδους.