Ο εκπαιδευτικός όμιλος PIONEERING EDUCATION, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προς τους σπουδαστές του. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνονται με υπευθυνότητα από καθηγητές υψηλής πανεπιστημιακής κατάρτισης:

 

  •  Διδασκαλία πανεπιστημιακών μαθημάτων σε φοιτητές, στα γνωστικά αντικείμενα.  Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό του ομίλου διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία, ικανότητα να μεταδώσει τις επιστημονικές του γνώσεις και να αποτελέσει το απαραίτητο στήριγμα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι σπουδαστές, με σκοπό να κατανοήσουν πλήρως τα γνωστικά αντικείμενα τους, ώστε να είναι σε θέση να συμμετέχουν στις εξετάσεις πλήρως προετοιμασμένοι. Παράλληλα, η διδασκαλία των μαθημάτων είναι δυνατή και με τη μέθοδο της εξ' αποστάσεως, μέσω skype.

  • Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις. Οι συνεργάτες διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία σε θέματα των κατακτήριων εξετάσεων και είναι σε θέση να προσφέρουν τα πολύτιμα εφόδια για την εισαγωγή σε σχολές προτίμησης. Ο εκπαιδευτικός όμιλος αποτελεί την καλύτερη λύση για την προετοιμασία σπουδαστών στις κατατακτήριες εξετάσεις διαφόρων σχολών. Μέσω των συνεργατών του παρέχεται η κατάλληλη προετοιμασία στα απαιτούμενα μαθήματα με στόχο την εισαγωγή των υποψηφίων φοιτητών στα τμήματα της αρεσκείας τους.

  • Συμβουλευτική φοιτητικών εργασιών. Οι καθηγητές του οργανισμού χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και διαθέτουν την εμπειρία να  μεταδώσουν τις πολύτιμες συμβουλές τους για την ορθή συγγραφή πανεπιστημιακής εργασίας. Το εξειδικευμένο δίκτυο των συνεργατών απαρτίζεται από τους διάφορους κλάδους των επιστημών, με αποτέλεσμα να έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν με επιτυχία την συγγραφή πτυχιακών εργασιών, μεταπτυχιακών εργασιών, καθώς και διδακτορικών διατριβών, όλων των πεδίων εξειδίκευσης.

  • Στατιστικές αναλύσεις (όπως spss, swot). Παράλληλα, το δίκτυο των συνεργατών του ομίλου αποτελείται από στατιστικολόγους, όπου είναι σε θέση να διεκπεραιώσουν τις στατιστικές αναλύσεις των φοιτητικών εργασιών, με τη χρήση διαφόρων στατιτικών προγραμμάτων, όπως για παράδειγμα, spss, stata, swot, matlab.

 

ΚΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Εξετάσεις Εισαγωγής σε Σχολές Προτίμησης

          Ο εκπαιδευτικός οργανισμός αποτελεί την καλύτερη λύση για την σωστή προετοιμασία σπουδαστών στις κατατακτήριες εξετάσεις των Σχολών. Μέσω των συνεργατών του παρέχεται η κατάλληλη προετοιμασία στα απαιτούμενα μαθήματα για την εισαγωγή...
Διαβάστε περισσότερα

E-LEARNING

Skype

Διδασκαλία πανεπιστημιακών μαθημάτων σε φοιτητές μέσω της μεθόδου της εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης.  Το δίκτυο συνεργατών έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει τους σπουδαστές σε δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε γνωστικά αντικείμενα των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μέσω...
Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σύνταξη Βιογραφικού

Η σωστή σύνταξη ενός βιογραφικού με στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον του εργοδότη αποτελεί τη βάση για την πρώτη σας συνέντευξη και την έναρξη της προσπάθειας σας για είσοδο στην αγορά εργασίας. Συχνά, οι περισσότεροι απόφοιτοι δεν έχουν προϋπηρεσία, με συνέπεια ν' αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην...
Διαβάστε περισσότερα